Voor wie is Parkstadmedia

Parkstadmedia is voor iedereen!! Hieronder staan een aantal situaties die een beeld geven van de flexibiliteit van ons aanbod:

Situatie 1:
U bent lid van een vereniging of stichting en wenst te gaan werken met een professioneel uitziende nieuwsbrief. Dit kan zowel een digitale als een papieren nieuwsbrief zijn. Parkstadmedia verzorgt bij de digitale nieuwsbrief de complete online installatie en bij de papieren nieuwsbrief het ontwerp en het drukwerk.

Situatie 2:
U bent ondernemer en heeft een website op maat nodig om uw bedrijfactiviteiten op het web te uiten. Parkstadmedia verzorgt het hele proces van de hosting, registratie van de domeinnaam, het design en eventuele andere specifieke wensen. Wilt U een webwinkel (met iDeal integratie) dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Situatie 3:
U organiseert thuis (of op een andere locatie) een feest en wilt dit kenbaar maken door het uitgeven van speciale uitnodigingen, posters, vlaggen, spandoeken of een andere creatieve oplossing. Parkstadmedia adviseert en realiseert!

Situatie 4:
U wilt een advertentie plaatsen in een blad, magazine of krant. U levert de teksten/aanbiedingen aan en wij zorgen dat de advertentie professioneel wordt vormgegeven waardoor de kans op grote- en positieve respons verhoogd wordt.

Situatie 5:
U wilt voor een activiteit een folder, brochure, magazine of een krant gaan uitgeven. Door het werken met vaste partners op dit gebied kunnen wij concurrerende prijzen hanteren. Verstuur uw aanvraag door ons online formulier in te vullen.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. De mogelijkheden zijn onbeperkt en u kunt het beste Uw eigen wensen kenbaar maken door contact met ons op te nemen en een passende op maat gemaakte offerte aanvragen.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand

Bedrijfsgegevens

Parkstadmedia

Rotterdamstraat 14

6415 AW

Heerlen

045-8502272

0642900350

info@parkstadmedia.nl

www.parkstadmedia.nl

KvK 14106333

BTW NL001819691B43

OFFERTE AANVRAGEN

OfferteAanvragen

indien U graag een prijs wilt weten dan kunt U klikken op bovenstaande afbeelding om naar het offerte formulier te gaan.

Wij zullen daarna contact met U opnemen om de details te bespreken en een passende offerte uit te brengen.

WAT KLANTEN VINDEN

"De samenwerking met Parkstadmedia is supergoed bevallen. Geweldige support en erg service-gericht. Onze website staat hoog in Google en zorgt voor 70% van onze opdrachten."
- Vincent
"Wij moesten volledig digitaal gaan met ons bestelsysteem en Parkstadmedia heeft er voor gezorgd dat dit nu vlekkeloos verloopt. Iedereen aan te bevelen! "
- Pascal