Webdesign

Webdesign is het vormen van Uw online etalage op het wereldwijde web. Ook hierin kan Parkstadmedia Uw full-service partner zijn. Van het aanvragen van Uw domeinnaam tot het hosten en uitvoeren van de werkzaamheden die nodig zijn om de perfecte (online)etalage te creeren. Hebt U al een domeinnaam elders geregistreerd, dan kan deze tegen een geringe vergoeding worden verhuisd naar onze servers zodat U voor alles één en dezelfde partner heeft.

Wij maken Uw website met een Content Management Systeem waarbij het mogelijk is dat U Uw eigen teksten en foto's op de website, zelf kunt bijwerken. Hierdoor zijn er geen dure contracten nodig waarbij een externe partij uw gegevens op de website moet aanpassen. U kunt aanpassingen of toevoegingen, na een korte maar gedegen cursus door Parkstadmedia, allemaal zelf aanbrengen. Indien gewenst kunt U aanpassingen en toevoegingen aan de website ook door ons laten uitvoeren.

Hebt U al een website maar vindt U dat deze aan een restyling toe is dan zijn wij U graag van dienst.

webdesign

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand

Bedrijfsgegevens

Parkstadmedia

Rotterdamstraat 14

6415 AW

Heerlen

045-8502272

0642900350

info@parkstadmedia.nl

www.parkstadmedia.nl

KvK 14106333

BTW NL001819691B43

OFFERTE AANVRAGEN

OfferteAanvragen

indien U graag een prijs wilt weten dan kunt U klikken op bovenstaande afbeelding om naar het offerte formulier te gaan.

Wij zullen daarna contact met U opnemen om de details te bespreken en een passende offerte uit te brengen.

WAT KLANTEN VINDEN

"De samenwerking met Parkstadmedia is supergoed bevallen. Geweldige support en erg service-gericht. Onze website staat hoog in Google en zorgt voor 70% van onze opdrachten."
- Vincent
"Wij moesten volledig digitaal gaan met ons bestelsysteem en Parkstadmedia heeft er voor gezorgd dat dit nu vlekkeloos verloopt. Iedereen aan te bevelen! "
- Pascal