Reclame- en Drukwerk

U bent op zoek naar een folder, een visitekaart een brochure of een magazine: Het kan niet gek genoeg maar bij Parkstadmedia is het allemaal mogelijk. Wij kunnen U begeleiden in het hele proces: van concept naar product.

Laat ons weten wat U wenst te bewerkstelligen. Wij werken samen met diverse drukkers die de goedkoopste in de markt zijn. Dit staat dus garant voor een lage prijs en een goede kwaliteit. Wellicht hebt U Uw drukwerk-partner al gevonden maar wilt U een creatieve geest die de grafische vomgeving voor Uw communicatie gaat doen. Ook daarin kunnen wij participeren (alleen ontwerp en drukwerk voorbereiding).

Laat het ons weten via ons contactformulier of offerteformulier en wij zullen hier spoedig op reageren.

reclamedrukwerk

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand

Bedrijfsgegevens

Parkstadmedia

Rotterdamstraat 14

6415 AW

Heerlen

045-8502272

0642900350

info@parkstadmedia.nl

www.parkstadmedia.nl

KvK 14106333

BTW NL001819691B43

OFFERTE AANVRAGEN

OfferteAanvragen

indien U graag een prijs wilt weten dan kunt U klikken op bovenstaande afbeelding om naar het offerte formulier te gaan.

Wij zullen daarna contact met U opnemen om de details te bespreken en een passende offerte uit te brengen.

WAT KLANTEN VINDEN

"De samenwerking met Parkstadmedia is supergoed bevallen. Geweldige support en erg service-gericht. Onze website staat hoog in Google en zorgt voor 70% van onze opdrachten."
- Vincent
"Wij moesten volledig digitaal gaan met ons bestelsysteem en Parkstadmedia heeft er voor gezorgd dat dit nu vlekkeloos verloopt. Iedereen aan te bevelen! "
- Pascal